Bathe like Kings & Queens

Bathe like kings and queens

Een royaal oosters badritueel

We starten dit ritueel met een  heerlijk  warm ontspannend voetbadje met Dode Zee zout, dit zout zit boordevol mineralen die voeden, zuiveren en herstellen.  Terwijl je de vermoeidheid van je voelt afglijden geven wij je haar en hoofdhuid een verzorging en ontspannende champissage met Argan olie. Dan mag je opwarmen in de hammam, we geven je een full body scrub met de kese, dit is een traditionele scrub handschoen die gemaakt wordt van ruwe zijde. Tijdens het scrubben worden de dode huidcellen verwijderd en krijgt je huid een diepe gloed. We wassen je haren  met een shampoo op basis van Rhassoulklei. We zepen je lichaam in met de tekya, waardoor de doorbloeding van de huid nog eens extra gestimuleerd wordt en daarna geniet je van een zeepmassage.

We sluiten het ritueel af met een ontspannende massage  met amandelolie Parfum d’Orient, die je laat wegdommelen in een mengeling van oosterse geuren

 

Verwentijd : 180 minuten

Prijs per persoon : € 225,00

Andere Diensten

Waarmee kunnen wij jullie helpen ?

Een cadeau voor iemand speciaal. Of jezelf eens laten verwennen?

Hier vind je een passend geschenk, een moment om nooit te vergeten, een attentie die niemand zal weigeren. HIer kan je een Karma & Ojas kadobon boeken.