Therapeutische Cupping Massage

Therapeutische Cupping Massage

Voel je vrij | Diepe ontspanning

Oosterse geneeskunde leert ons dat alle pijn te wijten is aan stagnatie van lichaamsvloeistoffen. Deze stagnatie kan veroorzaakt worden door overbelasting, stress, spanning of zelfs gewoon een invasie van kou op het lichaam en de spieren. Wanneer lichaamsenergie, Qi geblokkeerd raakt of minder goed stroomt, dan functioneert ons lichaam minder goed en hopen gifstoffen zich op. Dit opstapelen van toxines in spieren en gewrichten uit zich in allerlei ongemakken en zelfs pijn.
In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van silicone cups. De zuigkracht van deze cups zorgt ervoor dat de stagnatie van toxines, warmte , energie en vloeistof in de diepere weefsels naar de oppervlakte gebracht worden, waardoor het voor het lichaam makkelijker wordt om ze te verwijderen.
Een cupping massage zorgt dus voor een zuivering van het bloed, stimuleren van bloed en lichaamsvloeistoffen, beter doorbloedde huid en soepelheid, meer energie en minder vermoeidheid, pijn verlichtend, maakt verklevingen los, bereikt diepere spierweefsels en geeft meer bewegingsvrijheid.
Bij een cupping massage kan je soms tintelingen en warmte ervaren, zelfs lang na de behandeling, soms voelt ze ook pijnlijk aan. Op het zenuwstelsel heeft ze een kalmerend effect en je raakt er vaak door in een diepe ontspanning. Het behandelde gebied kan rood zien door stimulatie. In sommige gevallen, wanneer de silicone cup op dezelfde plaats blijft staan kan er een rood/paarse verkleuring op de huid ontstaan, de zogenaamde Cup kiss ( Het is een intense stagnatie van lichaamsvloeistoffen en toxines in dat gebied) . Deze plek verdwijnt meestal na een paar uur, en in het uiterste geval na een paar dagen.
Je kan met cupping ook specifieke probleem zones laten behandelen – bv nek , schouder, onderrug, benen, enz. in combinatie met een full body anti stress massage.

Duur : 60 minuten

Prijs per persoon :  € 85,00

Andere Diensten

Waarmee kunnen we jullie helpen ?

Een cadeau voor iemand speciaal Of jezelf eens laten verwennen?

HIer vind je een passend geschenk, een moment om nooit te vergeten, een attentie die niemand zal weigeren. Hier kan je een Karma & Ojas kadobon boeken.