Sveltessa Afslankmassage

Sveltessa Afslankmassage

Niet voor watjes...

Sveltessa massage is een afslankingsmassage, die zich vooral richt op het loswerken van de vastzittende vetcellen en cellulite en waarbij tevens gebruik gemaakt wordt van het cupping systeem om zo het effect van de massage nog te vergroten.

Het is een vrij krachtige en in het begin ook zeker pijnlijke massagevorm waarbij de bloedcirculatie stevig wordt gestimuleerd. Op deze manier zullen de afvalstoffen, die zich voornamelijk concentreren in de vetcellen en die in het lichaam vrijkomen tijdens deze massage, afgevoerd worden. Deze massage komt overeen met 1 uur fitness !

Het is geen wondermiddel om te vermageren, en het resultaat hangt ook af van jezelf. Een goede en regelmatige lichaamsbeweging en gezonde voeding maken deel uit van het totaalpakket. Bij een Sveltessa massage wordt niet zozeer gewerkt op gewichtsvermindering, maar wel op het strakker maken van de huid ter hoogte van de probleemzones. Het gaat hier als het ware over  remodeleren van je lichaam, wat zich vertaalt in centimeterverlies waardoor je je letterlijk en figuurlijk beter in je vel gaat voelen.  Deze behandeling resulteert al snel in 1 à 2 kledingmaten minder.

Deze massage is alleen geschikt voor fysisch en mentaal gezonde mensen

Er kunnen 2 zones aangepakt worden ( Per Sveltessa behandeling wordt maar op 1 zone gewerkt)

Zone 1 : achterbenen en billen, voorzijde  van de bovenbenen en de buik ( de zogenaamde rijbroekzone)

Zone 2 :  rug, maag , buik, armen en borsten

Een volledige Sveltessa behandeling bestaat minimum uit 18 sessies

Een maandelijkse nabehandeling is raadzaam om het effect te behouden.

Prijs per zone : € 1550,00

 

 

Andere Diensten

Waarmee kunnen we jullie helpen ?

Een cadeau voor iemand speciaal Of jezelf eens laten verwennen?

Hier vind je een passend geschenk, een moment om nooit te vergeten, een attentie die niemand zal weigeren. Hier kan je een Karma & Ojas kadobon boeken.