Voetreflex Massage

Voetreflex Massage

Hou je lichaam in balans door voetreflexologie

Voetreflexologie is gebaseerd op de wetenschap dat er zich reflexzones op voeten bevinden die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van ons lichaam . Deze speciale massage techniek bestaat eruit dat deze reflexzones met duim en vingers worden bewerkt. Het is een natuurlijke gezondheidsbehandeling die preventief werkt en de immuniteit versterkt

Het werkt vooral heel ontspannend, met als doel het lichaam terug in evenwicht te brengen. Overactieve klieren en organen worden naar normaal terug gebracht, omgekeerd worden onderactieve klieren en organen terug op peil gebracht.

Ook  klachten als migraine, stijve nek, pijn in de (onder)rug, stress, slaapproblemen en problemen met de spijsvertering kunnen in deze behadeling aangepakt worden.

Het gebruik van voetreflexzonetherapie zorgt voor :

  • verminderen  van stress en spanning
  • verbeteren van de doorbloeding en het opheffen van blokkades in het zenuwstelsel
  • het helpen van de natuur bij het  bereiken van homeostase ( dit is het in evenwicht zijn van alle functies in het lichaam en het vermogen van het lichaam om dit evenwicht te behouden)

We starten elke behandeling met een ontspannend voetbadje
Behandeling van een reflexzone ( 20 minuten ) : € 35,00
Behandeling van de volledige voet ( 60 minuten ) : € 65,00

 

 

Andere Diensten

Waarmee kunnen we je helpen ?

Een cadeau voor iemand speciaal Of jezelf eens laten verwennen?

Hier vind je een passend geschenk, een moment om nooit te vergeten, een attentie die niemand zal weigeren. Hier kan je een Karma & Ojas kadobon boeken