PITJIT

Pitjit

Pitjit

De Stille kracht van Indonesische massage

PITJIT

Pitjit is het Indonesische woord voor massage. Het is een eeuwenoude massagekunst die als familietraditie werd overgeleverd aan generaties van (groot)ouder op kind, en ontstaan vanuit de oerbehoefte van de mens om wegen te vinden naar balans tussen lichaam en geest, verlichting en herstel van klachten.

Onze huid, ons grootste zintuig, is verbonden met het bindweefsel en zenuwcellen. Door te pitjitten beroeren en brengen we de huid in beweging, en dat voel je in heel je lichaam. Het verzacht je stemming en brengt je geest tot rust. Pitjit zorgt ervoor dat de geestelijke druk en overgelopen emoties verminderen. Het kalmeert en helpt je terug in je kracht te staan.

Pitjit is een energieke massage waarbij snelle en lichte, langzame en diepe oosterse massage technieken worden afgewisseld en verbonden tot een ritmisch geheel. Het is een full body behandeling met een energieke flow. Een ideale behandeling om mentale en fysieke stress, spanning en uitdagingen los te laten
Het is net die flow, alsof je hele lichaam, geest en ziel overspoeld worden, het is die stille kracht die deze massage zo mooi en zo bijzonder maakt. Alsof met iedere massagebeweging de verbinding tussen je lichaam en geest wordt hersteld en gevoed.
Het is masseren in vertrouwen, met liefdevolle aandacht en vanuit je gevoel en intuïtie. Het is tegelijk verzachten en helen, waardoor het lijkt alsof je ziel gestreeld wordt.
De massage wordt afgesloten met een rituele balseming en wassing

NOOT
Hou er rekening mee dat je tijdens deze massage helemaal bloot bent. Weet evenwel dat er NERGENS en NOOIT erotische handelingen gesteld worden. Wij kunnen deze massage enkel uitvoeren in een sfeer van wederzijds respect en vertrouwen.

Verwentijd : 90 minuten

Prijs per persoon : € 125,00

 

Andere Diensten

Waarmee kunnen we jullie helpen ?

Een cadeau voor iemand speciaal Of jezelf eens laten verwennen?

Hier vind je een passend geschenk, een moment om nooit te vergeten, een attentie die niemand zal weigeren. Hier kan je een Karma & Ojas kadobon boeken.